Kedves Családtagok
Szépkorú Társaink!
Barátaink!
Tematikánk iránt érdeklődő Polgárok!

"Az Én  karanténom 2020. március 16-tól - Laci bácsi levelei", Az EduSenior Karantén Képzési Program, "Maradj Otthon, De mégis mozdulj ki, utazz  velünk a virtuális világba" tematikánk második Programpont megküldésére kerül sor a mai napon.
- Ezúton is szeretném ismételten megköszönni a Programban résztvevőknek az igen tartalmas, színes, változatos formákban a kérdésekre adott válaszaikat. Valamennyi válasz megfelelt a követelményeknek!
- Mint az korábbi levelemben jeleztem, bármikor be lehet kapcsolódni a Programba, pl.: akár a megküldött program olvasása, a kísérő kis filmek megnézése, a 3 kérdésre adott válasz/válaszok megküldésével. Kinek-kinek mennyire és mire van ideje és lehetősége. Természetes annak örülnénk, mint a tematika alapítói, ha lenne észrevételetek, javaslatotok, esetleges személyes élményetek (pl.: gyermekkori), vagy egy-egy kérdésre válaszotok. Érdeklődéssel várjuk!
Válaszok beküldési határideje: 2020. 04. 29. 16 óráig
Ezúton is megköszönöm az EuroMiskolc Travel Utazási Iroda Vezetőjének - Szilágyi Mónika asszonynak és két munkatárasának, Dobos Erikának és Illés Mariannának a levél mellékleteiben található programot és a 3 kérdés megfogalmazását, valamint a témához kapcsolódó csodálatos kis filmeket, zenével, idegenvezetéssel. Jó magam is elolvastam és megjelentek a fiatal tanári emlékeim, mikor először vittem a hetedikes osztályom Hollókőre!
Jó olvasást, kutatást, filmnézést és egy kicsi-kicsi írásbeli visszajelzést várunk! Megosztok egy Húsvétkor jött beszélgetést, röviden: "Laci bácsi! Tudod mire gondoltam? Nem! Mi lenne ha valaki nem szeret írni, lerajzolná benyomásait, érzéseit?" Jó ötlet! Várom a rajzos válaszokat! (szkennelve, vagy  fotózva)
Ezzel a levelemmel együtt mindkét tematika 2 program pontja  kint van mindenkinél, aki rajta volt az indító névjegyzékünkön. Ha valaki nem tart igényt bármelyik tematikára - jelezzen vissza egy mondattal - a következőt nem küldöm.
Többen jelezték, hogy tovább küldik közvetlen családtagoknak, ismerősöknek, barátoknak - korhatár nélkül! Nagyon jó  gyakorlat. Még annyit, hogy van, aki kiküldte külföldön élő - régen - rokonainak is. Csak jelezni szeretném, hogy Németországból is érkezett válasz egy Nagyitól!!!
Vigyázzatok magatokra, egymásra, Maradjatok Otthon - DE! közben olvassatok, tanuljatok, az "életen át tartó tanulás szellemiségében".

Sajnos a "freemail" e-mailek a nagyobb terjedelmű írott + kép anyagokat nem tudják fogadni. Segítség lenne, ha kapnánk lehetőséget esetleg más elérhetőség megjelölésére (jelölve a freemail régit, az újat, esetleg a nevet, hogy a névjegyzékünkön át tudjuk vezetni. Már kaptunk ilyen megoldásra kérést!

Mellékletek:
Mellékletben csatoljuk a Hollókő - Utóhúsvét c. programot, és küldjük néhány video linkjét is, melyekben megtalálható lesz a feltett kérdésre a válasz. Könnyítésnek egy kérdést tettünk csak fel.

Linkek Hollókőhöz:

Szeretettel: Dr. Dobos László, 3.KEMA Kuratórium elnöke és Szilágyi Mónika, EuroMiskolc Travel Utazási Iroda vezetője, Alapítók