Kedves Családtagok!
Szépkorú Társaim!
Kedves Barátaink!
Témánk iránt érdeklődő Polgárok!

Ma éppen egy hónapja, hogy útjára indítottam "Az Én karanténom 2020. március 16-tól - Laci bácsi levelei" - EduSenior Karantén Képzési Programunkat. Lesz idő biztos menet közben is számadást tenni, de most haladjunk, mert egy nagyon kellemes és kedves, s reményeim szerint igen hasznos lehetőséggel bővülhet "Programunk egésze".
Röviden a történet: Kiss László - a "kishajós" - utazó Barátom és kortársam - (88 éves) - tehát a "negyedik korban vagyunk mindketten", Laci Bátyám - ez a megszólítás és tisztelet adás kijár részére - mindenképpen. Ha elolvassátok az életútját, Ti is rájöttök, hogy igazam van. Laci Bátyám - kérésemre -  úgy döntött, mint "világutazó" - aki bejárta a Földünket, aki ezalatt 5036 fotót készített, több könyvet írt, rengeteg sajtó cikk, interjú, stb. foglalkozott utazásaival, életével, történéseivel - "VÍRUS ELLEN" jelszóval rendelkezésünkre bocsátja teljes "könyvtárát". Felhatalmazást kaptam, hogy az EduSEnior Karantén Képzési Programunk keretei között - mint kiegészítő szak és tananyag - szabadon választható - beépítjük tematikánkba.
Írásbeli ajánlata részünkre: "További sikeres erőfeszítéseket idősebb embertársaink szellemi táplálásához!" Köszönjük!
Magam részéről megtiszteltetés, hogy a Maradj Otthon Mozgalom keretei között indított "Az Én karanténom 2020. március 16-tól - Laci bácsi levelei" - EduSenior Karantén Képzési Program tematikáin belül felhasználhatjuk "Laci Bátyám, a világ utazó" eddigi alkotásait, csodálatos úti beszámolóit, színes és sokrétű művészi fotóit.
Fogadjátok/fogadják szeretettel és teljesen a személyes döntésetek/döntésük, hogy mit és mennyit olvasnak, néznek meg az elküldött részekből. Megadta  Laci Bátyám a web lapjának az elérhetőségét: www.kisshajos.hu - kéri, hogy amennyiben úgy gondoljátok, az "Emlékkönyvbe" írjatok. Az Én kérésem,  hogy ha beírásra kerül sor, küldjétek meg részemre is!
Az első küldemény: Laci bácsi ÉLETRAJZ írása, képekkel, történésekkel illusztrálva.
A fentebb megadott - Kiss László "világutazó" önéletrajzi linkjét kiegészítem egy másik linkkel, ahol a 88 év még részletesebb önéletrajza olvasható!Dr. Szalkai Iván kért meg, hogy egy, a vírus elleni tájékoztató szakmai anyagot küldjem meg részetekre, a védekezés egyéni elősegítése érdekében. Megteszem. Saját döntéseitek alapján hasznosítsátok, vagy nem!
Az anyag címe: A Magyar Interaktív Medicina Szövetség a Sars-CoV-2vírus pandémia kapcsán - 
Szerző: prof. dr. habil. Hegyi Gabriella MD.PhD. a MIMSZ elnöke

A kiküldött szakmai anyagok megtalálhatóak a: www.harmadikkoregyeteme.hu honlapunkon és a mellékletben.

Jó és kellemes olvasást kívánok!

Szeretettel: Dr. Dobos László, a 3KEMA Kuratórium elnöke        a "Laci bácsi"