Kedves Családtagok!
Szépkorú Társaim!
Barátok! Ismerősök!
Témáink iránt érdeklődő Polgárok!

Örömmel számolhatok be, hogy egyre több szervezet, személyek keresnek meg felajánlva szakmai anyagaikat a képzési tematikáink szabadon választott szakmai anyagai közé. Magam részéről köszönettel fogadtam/fogadom a jövőben is és elolvasás után szívesen továbbítom, ha a szakmai és jogi, erkölcsi követelményeknek megfelelnek és tartalmukban vannak kapcsolódási pontok Programunk céljai és tartalmi elemei között.
Természetes továbbra is a megküldött - az adott tematikához kapcsolódó tananyagok és szakanyagok a mérvadóak. DE! Szeretnénk, ha még többen bekapcsolódhatnátok a Programjainkba, így lehetőséget adunk arra, hogy a szabadon választott anyagokra is lehet rövid észrevételeket, javaslatokat, esetleg megvalósító (ilyen is van) ötletről fotókat vagy rövid leírást küldeni. Úgy ítéltük meg szakértő Tárasaimmal, hogy ezekkel az anyagokkal, írásokkal, képes beszámolókkal tovább színesítjük a karanténon belüli idős emberek szellemi, lelki, testi frissességük karbantartását, "rendszeres edzését!" A mai küldeményem:
- 1./ A Kiss László Bátyám - "világutazó" beszámoló képes-írásos anyagait folyamatosan - egyet-egyet - küldöm: "Európa kultúrájának bölcsőjét keresve ..."
Ha elolvastátok, akkor a Kiss László honlapján (www.kisshajos.hu), a Vendégkönyvbe írjatok véleményt!
- 2./ Hagyd abba a panaszkodást! Egy kis szójáték a pozitív gondolkodás irányába!
- 3./ Újkazinci Baráti Kör: "Kijárási korlátozás Kazincbarcikán" 2020. - Egy kis zenés utazás az elrendelt kijárási korlátozás alatt Kazincbarcika utcáin, terein Sikeres és példaértékű a kis film ahogy a Maradj Otthon Mozgalom megvalósítását mutatja be egy város életében!
- 4./ Az EduSenior Karantén Képzési Program Alprogramja: "Szenior kreativitás a karanténben"- Idős korúak alkotásai  a karantén idején -"Kreativitás négy fal között 2020"  címmel új Alprogramot indít, melynek egy rövid - összegező - előzetes érzékenyítő/ráhangoló "szófelhőjét " küldjük meg
Melléklet 1.
- 5./ Az "Öregség" - Okos és megfontolandó gondolatok az öregedéssel kapcsolatban.
Melléklet 2.
- 6./ Ajánlom Unokás Nagyszülőknek, Szülőknek, Gyerekeknek/Fiataloknak életkor szerint a BAZ Megyei Rendőr-Főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály fiataloknak szóló bűnmegelőzési HÍRLEVELÉT szíves tájékoztatás céljából. Tanulságos, érdemes tanulmányozni, családon belül megbeszélni, értelmezni s annak megfelelően cselekedni!
Melléklet 3.

Várjuk vissza jelzéseiteket az 1 és 2 tematika - Idősödés művészete - virtuális utazás - kérdéseire és a beszámolóra, észrevételekre, saját benyomásaitokra.
Ne feledjétek, BÁRMIKOR BELÉPHETTEK egy-egy tematika részbe és küldhettek beszámolót, vagy egy kérdésre választ, vagy a témákhoz kapcsolódó észrevételt, javaslatot, saját megélt élményed. 
A kiküldött szakmai anyagok megtalálhatóak a: www.harmadikkoregyeteme.hu honlapunkon és a mellékletben.  
Vigyázzatok Magatokra, egymásra, környezetetekre! MARADJ OTTHON!  Az előírásokat tartsátok be!

Szeretettel: Dr. Dobos László Alapító a 3.KEMA Kuratórium elnöke    "Laci bácsi"