Kedves Családtagjaink!
Kedves Szépkorú társaink!
Kedves Idősödő és Időskorú Embereket ellátó, gondozó Szervezetek Igazgatóinak, Vezetőinek!
Nyugdíjas Klubok Vezetőinek!

1./ Mindenekelőtt KÖSZÖNETET mondok/mondunk mindazon idősödő és időskorú Társunknak, időskorúakat ellátó, gondozó állami, egyházi, civil, társadalmi, és magán intézmények Vezetőinek, akik közvetlenül vagy közvetve segítették az  EduSenior Karantén Képzési Program alprogramjaihoz kapcsolódó I. Kérdőívünk kitöltését. A 348 kiküldött kérdőívből 319 érkezett vissza, mely 91 %-os teljesítés. KÖSZÖNJÜK az aktivitást, az együttműködést, a partnerséget! Szeretnénk kérni a következő II. Kutatási kérdőívünk kitöltéséhez is ezt a nagyszerű összefogást.!
2./ Értékelésünket azzal az üzenettel küldjük, hogy akár személyesen, akár kisebb-nagyobb csoportokban nézitek végig és saját véleményeitekkel egészítitek ki, gondoljatok saját egyéni véleményeitekre és úgy hasonlítsátok össze az összesített %-os arányokkal. Mint azt korábban is jeleztem/jeleztük, szeretnénk a kutatásunk tapasztalatait személyesen is megbeszélni az érdeklődőkkel és tovább gondolni a hasznosítható üzeneteit. Reményeink szerint erre 2020 őszén kerülhet sor.
3./ Lassan csökken a koronavírus járvány veszély. Egyre több tiltást szüntetnek meg. Reményeink szerint a karanténra is sor kerülhet. Szeretnénk az EduSenior Program I-II-III-IV-V. alprogramjait 2020. 06. 23-24 ig folytatni a sajátos ütemeiknek megfelelően. A SEGÍTSÉGETEKET a rövidesen kiküldetésre kerülő EduSenior Karantén Képzési Program II. Kutatási Kérdőív kitöltéséhez is nagyon-nagyon szeretnénk kérni. Meg tudjuk csinálni!!!! Minimum 300 válaszra várunk!!!! Kitöltése hasonló az I. kutatási kérdőívéhez!!!!
4./ Örömmel küldöm levelem mellékleteként az utóbbi napokban érkezett III. Alprogramunkra: "Szenior kreativitás a karanténban - Kreativitás a négy fal között" pályázóink alkotásait. Ezúton is GRATULÁLUNK! Szeretném jelezni, az alkotások küldése - FOLYAMATOS! Várjuk az újabb karanténban készített  alkotói munkákat!

Az előzmények elolvashatóak a honlapunkon: www.harmadikkoregyeteme.hu

Mellékletek:
1./ EduSenior Karantén Képzési Program I. Kérdőív kiértékelése - letölthető
2./ Az EduSenior Karantén Képzési Program III. Alprogramjára az elmúlt időszakban beérkezett alkotások bemutatása:
     a, Stofán Elekné: tűgobelinek 1-4
     b, Tóthné Pandák Katalin: Álomfogó, Szütyő, Húsvét jegyében, Amigurumi figura, Terítő
     c, Horváthné Marika: Kopogtató, Üdvözlő lap, Csuhé rózsa
     d, Forgács Istvánné: Asztalterítő, Díszpárna, Falikép
     e, Kelemen Katalin: Zsinórozás 1-3
     f, Dobány Sándor: festmények (3)    
     g, Sztupák Anna alkotásai 1-3
     h, Lovas Zsuzsanna: Éjféli keringő, Randevú, Titkos szavak (1-2)
     i, Molnár-Illés Gábor: Emlékeim és életszeletkéim (1-3)


4./ Bakancslista ajánló - Fedezd fel a világot       

Maradj Otthon! Vigyázz magadra és másokra! 
Szeretettel: Dr. Dobos László a 3.KEMA kuratórium elnöke     D Laci     a "Laci bácsi"