Kedves Családtagok!
Kedves Szépkorúak!
Kedves Programunkban Résztvevők!
Időseket ellátó Intézmények Vezetői, Szakemberei!
Kedves Barátaink!

1./ 
A koronavírus járvány első szakasza lezárult. A mi kis MARADJ OTTHON - EduSenior Karantén Képzési Programunk 1-2-3. alprogramjai - szintén túl vannak az induláson és az első szakaszon. (2020 03 16-tól) 
Az eltelt több mint 1,5 hónap alatt több száz telefon, e-mail, Messenger, Facebook beszélgetés, írásos anyag történt a különböző szakmai és tartalmi kérdésekben. Mindezek alapján - több résztvevővel is egyeztetve - úgy gondoltuk, hogy csináljunk egy rész-összegezést, legalább két ok alapján: 
  • Reprezentatív felméréssel egy helyzetképet kapunk az idősödő és időskorú emberek karanténban töltött eddigi idejéről.  
  • Visszajelzést kapunk az EduSenior Karantén Képzési Programjaink fogadásáról, annak eddigi hatásairól.
2./ 
Kedves Családtagok! Kedves Szépkorúak! Programjainkban Résztvevők, Időseket ellátó Intézmények Vezetői! Kedves Barátaink!
Nagy-nagy tisztelettel és szeretettel kérünk Benneteket/Önöket hogy az alábbi linkkel megnyitható KÉRDŐÍVET töltsétek/töltsék ki és küldjétek/küldjék nekünk vissza. 
Karantén Kérdőív a Koronavírus idején az alábbi linkre kattintva érhető el:

A kérdőív és feldolgozása anonim. Az értékelés után visszajelzünk felmérésünk legfontosabb tapasztalatairól. Célunk, hogy általános képet kapjunk, ezért is kérünk Benneteket, hogy minél többen töltsétek ki a kérdőívet!
3./ 
  • Szeretnék személyesen is szólni azokhoz, akik vagy telefonon, vagy e-mailon, Messengeren, Facebookon voltak, vannak "Laci bácsival" közvetlen kapcsolatban, vagy azokhoz, akik egy-egy közvetítő segítségével vesznek részt a munkában (pl. Túróczi Évike és társai): Kérlek Benneteket/Önöket, hogy mindannyian töltsétek/töltsék ki a kérdőívünket.
  • Szeretnék szólni a Szervezetek, a Klubok Vezetőihez, a digitális közösségek koordinálóihoz is: Kérlek Benneteket/Önöket, hogy mindannyian töltsétek/töltsék ki a kérdőívünket.
  • Szeretnék szólni az ME Szépkorúak Akadémia, az Észak-Magyarországi Szenior Szabadegyetem volt és jelenlegi Hallgatóihoz, hogy vegyenek részt a Kérdőív kitöltésében, még akkor is, ha nem mindenki kapcsolódott be a Programunk aktív munkájába, de jelenleg karanténban él.
  • Szeretném kérni a többgenerációs családok tagjait, hogy szintén segítsék a Kérdőívünk kiköltését, hogy minél több oldalról tudjunk véleményeket összesíteni.
Együttműködéseteket / együttműködésüket előre is KÖSZÖNÖM!

Szeretettel: 
Dr Dobos László 
az EduSenior alapítója
a 3.KEMA Kuratóriumának elnöke   
D. Laci, "Laci bácsi"