EduSenior Információs és Tanácsadó Program

-
EduSenior II. szakasz 3 Alprogram alkotásairól készített négy+1 kis film

 

Kedves EduSenior Résztvevők!                                                                

Kedves Szépkorú Társaink!

Kedves Barátaink!

 

Örömmel értesítlek Benneteket, hogy elkészült az EduSenior Információs és Tanácsadó Program II. szakasz III. Alprogramjába beérkezett –„kreativitás karantén körülmények között” – alkotásokból készült kisfilmek /négy+1 önálló kis film/. A filmek megtekinthetők a YouTube csatornán edusenior cím vagy az alábbi linkeken:

Irodalmi alkotások 1. https://youtu.be/4yhE8plh76E,  

Irodalmi alkotások 2. https://youtu.be/WiL6YruRdAU

Irodalmi alkotások 3. https://youtu.be/vkUMvoLcOyM

Irodalmi alkotások 4. https://youtu.be/G9458LeS94E

Virtuális kiállítás II. https://youtu.be/XgzdMZnrS9g,

 

Az alapítók nevében köszönetet mondok Juhász László barátomnak – önkéntesünknek – aki a kisfilmek technikai részének tervezését, kivitelezését végezte el.

Köszönetet mondunk Juhászné Ceglédi Tünde koordinátornak, aki az alprogramunk szervezésében, összetartásában elvégzett munkák begyűjtésében, rendezésében kiváló munkát végzett.

Köszönetet mondok az Alapítók nevében az Idővár Nyugdíjas Club Kazincbarcikai vezetőjének, akinek segítségével a vers és novellák önkéntesek segítségével – a kisfilmekre - felolvasásra kerültek.

„Összefogás és összetartás nemzedékeken keresztül”- az EduSenior Programunk főcímében jelzik az idősödő és időskorú emberek korona vírus járvány idején való kis és nagyobb közösségi – online – munkákban részt venni! A négy kis film elkészülte is – az egy éves munkánk sok-sok alkotása mellett, – élő példa arra, hogy a Szépkorúak – az idősödő és időskorú emberek nagyon nehéz, járvány veszélyes helyzetekben is képesek összefogni, összetartani, közösen cselekedni, alkotni, aktívnak maradni és erre tanítani az utánuk következő nemzedékeket is.

KÖSZÖNÖM valamennyi EduSenior Programunkba – Alprogramjainkban résztvevő idősödő és időskorú Társunk aktivitását, minőségi munkáját, alkotásaikat! Ma már több mint 1200 fő vesz részt a 2020. március 16-án induló EduSenior Programunkban. A most „közkinccsé” tett négy+1 kisfilm alkotásai is hűen tükrözik a Szépkorúak kreativitását, innovációs rejtett kincsiket, s azt az értékteremtő munkakedvet, melyet a „karantén” körülmények között is megvalósítottak!

 

Az Alapítók nevében: Dr. Dobos László „Laci bácsi”

                                   3. KEMA Kuratórium Elnöke