Kedves Családtagok!
Kedves EduSenior Program Résztvevők!
Kedves Szépkorúak !
Kedves Barátaink!

Ferwagner Anna doktorandusz egyetemi hallgató folytatja kutatási témáját a 3. rész kérdőívének a megküldésével  /Lásd levelek utáni linken/ Megköszönve mindazok munkáját, segítségét akik az 1-2 kérdőívet kitöltötték munkájukat az a kérésem hogy segítsük közösen Ferwagner Anna doktorandusz kutatásának folytatását a 3. kérdőív kitöltésével. Szeretném jelezni hogy a kutatásának eredményeit Fenwager Anna megküldi részemre, valamint konferencia keretek között arról személyesen is beszámolót tart- természetes a Covid-19 járvány után. Úgy ítélem meg, hogy a 3. rész két fő témaköre is érdekes lehet számunkra és a 30-40 perc talán belefér ebbe az esős szomorú időbe.
Mutassuk meg, hogy összefogással tudunk segíteni nemzedékeken keresztül!
A www.harmadikkoregyeteme.hu honlapon is olvasható a kérdőív!

Szeretettel: Dr Dobos László      "Laci bácsi"


Tisztelt Hölgyem / Uram!
Kedves Csoporttagok!

A doktori kutatás folytatásába szeretném meghívni Önöket, amelyben azt vizsgálom, hogy milyen tényezők vannak hatással az idősödés megélésére. A kutatás 3 részből áll, az 1. és 2. résszel korábban már találkozhattak. A 3. részben a társas támogatottság és a vallás szerepét vizsgálom az idősödés megélésében.
Amennyiben a téma felkeltette érdeklődését, az alábbi linken tudja kitölteni vagy megosztani a 3. kérdőívet, amely kb. 30-40 percet vesz igénybe és teljesen anonim.
Köszönöm, hogy a kérdőív kitöltésével vagy megosztásával segíti munkámat!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeehEoXuNrognHyRAoz0sNyWikFTs--2mqOXsKNWDm8m6NzPA/viewform?usp=sf_link
 
Köszönettel:
Ferwagner Anna