EduSenior Információs és Tanácsadó Program – XI. Alprogram

Helyi értékek, honismeret, nagyjaink. 

 III. Szakasz, második hónap : 2021 04 05-2021 04 20-ig  


Kedves EduSenior Résztvevők!                                                                

Kedves Alkotók!

Kedves Szépkorú Társaink!

Kedves Idősödő és Időskorú Embereket ellátó/gondozó Szervezetek Igazgatói/Vezetői!

Kedves Barátaink!


Örömmel tájékoztatom/tájékoztatlak  az Alapítók nevében, hogy az EduSenior Alprogram III. Szakaszában egyre többen kapcsolódnak be és vesznek részt a munkánkban. KÖSZÖNJÜK!
Nagy szeretettel továbbítom Pelle Anna a XI . Alprogramunk koordinátorának az elmúlt időszak munkájáról készített beszámolóját. KÖSZÖNJÜK Anna  a beszámolót és azt a szervező, koordináló, aktivizáló munkát, melyet egy-egy időszakban az Alprogramotok népszerűsítése érdekében teszel. Külön köszönet a "Kárpát medencei" magyar nyugdíjas klubok beszervezéséért. További jó erőt és egészséget munkádhoz!
Az Alapítók nevében köszönöm az EduSenior Kincsestár működtetését, annak aktivitását, az elkészített alkotások közkinccsé tételét. Bízom benne, hogy lesz lehetőségünk - és főleg szabadságunk - hogy ősszel egy nagy kiállításon a legjobb alkotásokat a Miskolc II. Rákóczi Ferenc Megyei Könyvtárban egy szakmai napon bemutassuk ,majd átszervezzük "vándorkiállítás"
További eredményes munkát kívánok!
Vigyázzatok magatokra! Gondoljatok arra, hogy lassan minden megnyílik és élhetjük életünket. Nosza egy kis pozitív életút megfogalmazása a jövőre. Lassan pirkad, majd csak megvirrad és a nap is kisüt Ránk! Erre készüljetek!

Szeretettel Dr Dobos László 3.KEMA kuratórium elnöke    "Laci bácsi"
Rövidesen a www.harmadikkoregyeteme.hu honlapunkon is olvashatjátok!