Kedves EduSenior Résztvevők!
Kedves Szépkorú Társaink!

Kedves Barátaink!


Örömmel jelentem be egy újabb, a XII. Alprogram indulását A költészet öröme: átélni – átérezni – alkotni címmel. Így az EduSenior Információs és Tanácsadó Program színes palettája ismét egy nagyon érdekes elemmel bővül. Remélem, hogy sokan vannak közöttünk, akik szeretik a verseket és a költészetet, ismerik az irodalom segítő erejét és szívesen áldoznak időt arra, hogy megismerjék e művészeti ág „titkait”.

 A XII. Alprogram koordinátora Dr. Bodnár Ildikó, a Miskolci Egyetem nyugalmazott egyetemi docense, akinek élete és munkássága élő példa az aktív és tevékeny időskorra, az élethosszig tartó tanulásra és az idősödés művészetére.

A XII. Alprogram (A költészet öröme: átélni – átérezni – alkotni) feladatait a mellékletben találják meg. (Ábra pdf - word)
Az EduSenior Program működési elvei szerint minden hónap elején (4-6-a között) küldjük az újabb szakmai anyagokat, olvasmányokat, videókat, feladatokat. A szakmai anyagok tanulmányozására a XII. Alprogramban is 15 nap áll rendelkezésre, a feladatokat 2021. január 20-ig kérjük visszaküldeni az  ildikobodnar@gmail.com  e-mail címre.

Az EduSenior Programhoz bármikor lehet csatlakozni, szeretettel várjuk az új résztvevőket!

Üdvözlettel:
Dr. Dobos László
a 3.Kor Egyeteme Miskolc Alapítvány Kuratóriumának elnöke
Laci bácsi