EduSenior Információs és Tanácsadó Program – IV. Alprogram

A szépkorúak részére speciális bűnmegelőzési ajánlások, információ átadása

karantén körülmények között.

III. forduló: 2021.01.08.– 2021.01.31.

 

Kedves EduSenior Résztvevők!                                                                

Kedves Szépkorú Társaink!

Kedves Barátaink!

 

Engedjék meg nekünk, hogy minden kedves EduSenior résztvevőnek és minden kedves Szépkorúnak egészséges, vírusmentes, biztonságos, eredményekben, sikerekben gazdag, örömteli és nagyon boldog új esztendőt kívánjak.

 

Az alábbiakban tájékoztatjuk Önöket a IV. Alprogram újabb feladatáról.

 

·     A IV. alprogram a harmadik, egyben befejező szakaszához érkezik. Ebben a fordulóban elsősorban nem a szakemberek adnak tanácsokat a célcsoportnak, hanem a szervezők várják a résztvevőktől az általuk megélt bűncselekmény, szabálysértés tapasztalatait, az önmaguk által kitalált vagy alkalmazott bűnmegelőzési praktikákat. A beérkező történeteket a szervezők elbírálják és a három legjobbnak ítélt prevenciós tanácsot a www.bunmegelozes.eu honlapon és a Facebook oldalon szakmai bírálattal és további tanácsokkal együtt közzéteszik.

·     A saját történeteket 2021. január 31-ig a bbalap@hu.inter.net elektronikus levélcímre kell megküldeni. Kérjük továbbá az elektronikus levélben feltüntetni a beküldő nevét, életkorát, lakhelyét (csak város, falu stb. elnevezése) és az elérhetőségét (e-mail cím).

·     Az Alprogram koordinátora a megfejtők között az alprogram végső zárásaként 2021. február 05-én 3 fő részére 1-1 db 10.000 Ft, 5.000 Ft és 3.000 Ft értékű ajándékcsomagot sorsol ki.

Miskolc, 2021. január 07.

Tisztelettel:

Simkó Imre

r. alezredes, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs és Megelőzési Osztály mb. osztályvezetője

Dr. Dobos László

a 3.Kor Egyeteme Miskolc Alapítvány Kuratóriumának elnöke