Kedves Családtagok!
Kedves Szakmai Partnereink!
Kedves Szépkorú Társaink!
Kedves Barátaink

Örömmel továbbítom az Észak-Magyarország 2021 05 13. napi számában megjelent cikket szíves tájékoztatás céljából. Az EduSenior Karantén Képzési Programunk  I-II kutatásáról nyújt rövid összefoglalót. Részlesebben megtalálható a: www.harmadikkoregyeteme.hu honlapunkon.
Az EduSenior Programunk Alapítói - az I-II kutatásaink tapasztalatai, megállapításai, a kutatásban résztvevők  írásos és szóban jelzett észrevételeik és javaslataik alapján - hozzákezdtek az EduSenior Program III. Kutatási tervének és és a kutatáshoz szükséges kérdőív összeállításához. Terveink szerint az EduSenior III. szakaszának zárása -tervezett ideje 2021 06 20 - után szeretnénk kiadni a kutatási felmérő kérdőívet. 
A kédőív kitöltéshez várunk mindenkit, aki 55+ éves és érdeklődik az idősödés művészetével a Covid-19 járvánnyal összefüggésben és annak hatásaival, tanulságaival, esetleges életút változtatásról, "újratervezésről".
A kérdőív összeállításához 2021 május 30-ig - az I-II. értékelésének ismeretében is - szívesen veszünk javaslatokat a 3.koregyeteme.miskolc@gmail.com címre.
Ezúton is megköszönöm Detzky Anna újságírónak, hogy rendszeres tájékoztatást ad az EduSenior Programunkról.Szeretettel Dr Dobos László a 3.KEMA Kuratórium elnöke      a "Laci bácsi"