Kedves EduSenior Résztvevők!
Kedves Szépkorú Társaink!
Kedves Barátaink!
Kedves téma iránt Érdeklődők!

Ma Magyarországon még igen kevés - mondhatnám elenyésző - az idősödés és időskor kérdéseit feldolgozó felmérés-kutatás. Öröm számomra mindig mikor fiatal doktorandusz egyetemi hallgató szakdolgozatában foglalkozik a témával. Úgy gondolom - tudom, hogy fontos e kérdésben is a generációk együttműködése, egymásra találása, vélemények kicserélése a "tudástranszfer" kölcsönös értékeken és érdekeken való működtetése mind a tudományokban, mind a mindennapokban.
Magam részéről személyesen is támogatom  Ferwagner Anna    doktorandusz egyetemi hallgató kutatási témáját. Amennyiben egyetértesz a témakörrel  áldozzál rá 30 percet.és töltsd ki a  KÉRDŐÍVET ÉS KÜLD VISSZA.!  KÖSZÖNÖM segítő közreműködésedet

Vigyázz magadra, vigyázzatok egymásra!

Szeretettel : Dr Dobos László          "Laci bácsi"

Tisztelt Hölgyem / Uram!
Kedves Csoporttagok!

A doktori kutatás folytatásába szeretném meghívni Önöket, amelyben azt vizsgálom, hogy milyen tényezők vannak hatással az idősödés megélésére. A kutatás 3 részből áll, az 1. résszel korábban már találkozhattak. A  2. részben a nehézségekkel való megküzdés és a megküzdést segítő tényezők, reziliencia szerepét vizsgálom az idősödés megélésében.
Amennyiben a téma felkeltette érdeklődését, az alábbi linken tudja kitölteni vagy megosztani a 2. kérdőívet, amelynek kitöltése kb. 30-40 percet vesz igénybe és teljesen anonim.
Köszönöm, hogy a kérdőív kitöltésével vagy megosztásával segíti munkámat!


https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSebB_PDmAPuD2asJSU9GQQh8kiyGIhvNVPbYdTBUSZIzlskpg/viewform?usp=sf_link

Köszönettel:
Ferwagner Anna