Kedves EduSenior Program Résztvevői!
Kedves EduSenior Program Szimpatizánsok!
Kedves Szenior és Szépkorú Társaink!
Kedves Barátaink!

Az EduSenior Program IV. Szakaszának Alprogramjai folytatják munkájukat. Köszönjük a 2021 az október hónapra megoldott és beküldött feladat megoldásokat, honismereti gyűjtéseket, rejtvény megfejtéseket, kreatív alkotásokat.. Az Alprogramjaink koordinátorai javaslatai alapján a legjobbakat a www.harmadikkoregyeteme.hu honlapunkra is feltesszük. - folyamatosan.A 2021 novemberi feladataink is folyamatosan kiküldésre kerülnek, illetve azzal egyidőben a honlapunkon is megtalálhatóak. Jó tanulást és aktivitást kívánok!

Az EduSenior Programunk következő Alprogramja : "Az életen át tartó tanulás idős korban - az egészségben eltöltött időskori évek meghosszabbításának érdekében" címmel a következő témákat jelöli meg 2021 november hónapra feldolgozásra :
1./ Jó gyakorlatok és cselekvési lehetőségek...
     Elérhatősége: http://lelkiegészség.anfa.hu>portal>pfile>file

2./Andragógia és művelődéselmélet 1 évf. 2 sz.  /2013/
    Elérhetősége :http://epa.oszk.hu>pdf>EPAO3012_andragogia
Feldolgozásra javasolt fejezetek / egyénileg is választhatóak/
2/a Pethő lászló : A tanulás mint az időskori aktivitás fenntartásának lehetősége.
2/b Szarvas Anita : Az időskori memória .....
Feladat : Max 1-3 oldal az adott -javasolt -szakmai kiadványból választott rész saját észrevételeinek, javaslatainak, benyomásainak, tapasztalatainak, hasznosságának - egyéni véleményének leírása
Beküldési határidő : 2021 november 20-ig a lenti e-mail címre

3./ A Magyar Tudomány Ünnepét /MTÜ/ minden év november 3-án ünnepeljük- illetve november hónapban. A téma aktualitása és az Alprogramunkhoz kapcsolódó gondolatok - Gróf Széchenyi István - Benned milyen gondolatokat ébresztett fel? Megemlékeztek az MTÜ-ről? Milyen programokkal?
Feladat : 1-3 oldal leírás, esetleg fotó-kisfilm az eseményről.

Kellemes és hasznos "LLL"-t kívánok!

Szeretettel : Dr Dobos László a 3.KEMA Kuratórium elnöke      a "Laci bácsi"