Kedves EduSenior Alprogramjaink Résztvevői!
Kedves EduSenior Programjaink iránt érdeklődők, szimpatizánsok
Kedves Szenior és Széplprú Társaink!
Kedves Barátaink!

Örömmel tájékoztatlak Benneteket hogy az EduSenior IV Szakasz Alprogramjaink egy részének indítását a tegnap Kazincbarcikán megrendezésre kerülő EduSenior III és XI-.ik Alprogramjainak alkotásaiból rendezett kiállításon - ünnepélyesen bejelentettünk.

Jelenleg  négy Alprogramunk tud indulni és folyamatosan működni: Röviden emlékeztetőként .
1./ Honismereti- értékmegőrző ....Pelle Anna koordinálásával
2./ Kreativitás karantén körülmények között is - megújitott formában : "Indián Nyár" címmel és tartalommal indul : Juhászné C Tünde koordinálásával
3./ Baz Megyei Rendőr Főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály . "Hangoljon a biztonságra" kvíz játékával indul : Simkó Imre koordinálásával
4./ Az életen át tartó tanulással időskorban - az egészségben eltöltött időskori évek meghosszabbítása érdekében" címmel folytatjuk az "LLL" ismereteink bővítését : Dr Dobos László koordinálásával.

A további Alprogramok előkészítése folyamatban vannak,  várhatóan egy héten belül még indítunk!

Itt és most is szeretném megköszönni Kazincbarcika Város Vezetésének, Munkatársainak, az Egressy Béni Művelődési Ház Igazgató Asszonyának és Munkatársainak, az Idővár Nyugdíjas Klub Elnökének és Tagjainak , s végül - de nem utólsó sorban a kiállítás remek műveit, alkotásait, verseit és hagyományaik gyűjtéseit , értékeit bemutató munkitt, alkotásait, a COVID-19 alatti időben is tanusított altivitásukat, helytállásukat.  Példaértékű!  Követendő! Jó gyakorlat!

Köszönöm az EduSenior rendszeres résztvevőivel - 1,5 évig online rendszerben "találkoztunk - a személyes találkozásokat, a baráti öleléseket,a kézfogásokat a kedves szavakat, mosolyokat őszinte tiszteletet és szeretet oda-vissza. Jó volt Kazincbarcikán EMBEREK között lenni!

Folytatjuk - reményeink szerint a "Vándor kiállításunkat" 2021 október 25-én Sajókaza fogadja a kiállítás anyagát és rendez egy kiállítást az EduSenior Alprogramjában résztvevők -III és XI - alkotásaiból. KÖSZÖNJÜK a lehetőséget, és a Kiállítás befogadását, rendezését a helyszínen. Köszönjük a meghívást! Megyünk!

Jelen levelemben két Alprogramuk felhívását továbbítom:
1/ Hangoljon a biztonságra kviz játék az alábbi linkeken érhető el
   Elérhetősége : bunmegelozes.eu      a  Bűnmegelőzés Főlapján   , valamint https://bunmegelozes.eu/programjaink/edusenior//2021.szeptember -kviz
   Kellemes perceket a kviz játék megoldásához és beküldéséhez!

2./Az életen át tartó tanulással időskorban is - az egészségben eltöltött időskori évek meghosszabbítása érdekében címmel indul, kicsit tovább gondolva, fejlesztve Alprogramunk.
Elérhetősége : E.docx  az aláírás alatt

A további Programjainkat folyamatosan továbbítom. A Honismereti , értékmegőrző Alprogram IV szakasz már a honlapunkon és egy korábbi levélben megtalálható! Reményeim szerint -rövidített változatban az EduSeniorKincsestárban is meg tudjuk jelentetni a IV. Szakasz induló Alprogramjainkat.

Jelezni szeretném : Amennyiben az EduSenior Alprogramjaink kiállításán - Kazincbarcika 2021 10 05 -  készült fotókat és az 5 bemutatott kisfilmeket a Rendezőktől megkapom - azonnal továbbítom felétek is!


Jó egészséget és további jó és hasznos tanulást, alkotást kívánok! Vigyázzatok magatokra és egymásra,! Tartsátok be a járványügyi szabályokat!

Szeretettel : Dr Dobos László 3.KEMA Kuratórium elnöke     a "Laci bácsi"