Kedves Családtagok! Rokonok! Barátok!
Kedves Szakmai Együttműködő Partnereink!
Kedves Szenior és Szépkorú Társaink!
Kedves EduSenior Program Résztvevők!!

1./ Mellékelten megküldjük az MTA MAB TH Gerontológia Munkabizottság -a Magyar Tudomány Ünnepe 2022 tiszteletére tartandó szakmai, tudományos Konferencia és a témához kapcsolódó Kiállításra Meghívót és Programját! A Rendezvényünkre tisztelettel és szeretettel meghívjuk!
A konferencia részvétel ingyenes ,a Meghívóban jelzett regisztrációt részvétel esetében kérjük!

2./ Örömmel adok tájékoztatást a 2016 évben alapított és azóta is működő É-Magyarországi Szenior Szabadegyetem 2022 november 10-i előadásáról -Kazincbarcikáról! A téma: "Öregedjünk Egészséggel!" , előadó Prof Dr Dinya Zoltán .volt. A teljesen megtelt  nézőtéren ülők az előadást vastapssal jutalmazták! Az előadását követően kérdésekre válaszolt Professzor úr!  Különösen a Covid-19 és a jelenlegi influenzia járvánnyal kapcsolatos  egyéni kérdések merültek fe- különös tekintettel az immunerősítőkre.
A Szabadegyetem folytatja munkáját 2022 december 01-én 14 órától Kazincbarcikán a Mezey Művelődési Házban 14 órai kezdettel. Előadást Dr Szalkai Iván tart!
Néhány fotót mellékelek!
Készíttette: Szele Zsolt - Szikra Alapítvány Miskolc Munkatársa

3./Végül szeretnék egy személyes hírt is megosztaná az érdeklődőkkel. Nevezetesen 2022 november 03-án a Szegedi Egyetem Állam és Jogtudományi Karán ünnepélyes keretek között vehettem át - 25 Társammal együtt a "Díszoklevelet" -"Aranyoklevél" az 50 éves eltelt idő alkalmasából! /1972-2022/ Jó volt az Egyetemen lenni és szívni annak a levegőjét, melyet 5,5 éven keresztül megtettünk- kicsit fiatalabban. Kellemes volt a szegedi napsütésben sétálni a Belvárosban -, meginni egy kávét - legnagyobb fiú Unokámmal.Összességében jó volt nosztalgiázni és köszönetet mondani az Egyetemnek azért a tudásért amit ott kaptunk , és az elmúlt évtizedekben munkánk és életünk során a másokért, a közért, a jog betartásáért és megismertetéséért az emberekért tehettünk! 

______________________________
Harmadikkor Egyeteme Miskolc Alapítvány