Kedves PEME  Elnökség Budapest !
Kedves Peme Kelet Mo-i Tagozat Elnöksége,
Szakmai Műhelyek Vezetése, Tagjai!
Kedves Baráétaink! Meglévő és jövendő
Partnereink. Szakmai Együtműködők !

Mint azt már más hírforrásokból is tudjátok 2023 04 19-én Miskolcon a MAB Székházban létrejött a Professzorok az Európai Magyarországért Egyesület /PEME /  Regionális Szervezete a PEME Kelet Magyarországi Tagozata és nyolc szakmai műhelye!
A Tagozat létrejöttéről és annak szervezeti kereteiről készült összefoglalót mellékelten megküldöm - szíves tájékoztatás céljából. Megjegyezni kívánom hogy a PEME honlapján : peme.hu   és a : harmadikkoeregyeteme.hu  honlapon rendszeres tájékoztatást nyerhert az érdeklődő a "PEME országos és helyi Tagozat történéseiről mind szöveges , mind fotókkal is illusztrálva.
 .
Itt szeretném jelezni hogy a PEME K -Mo-i Tagozata 2023 05 12 én Miskolc Széchenyi téren 13- 16 óráig -  a Miskolc Mj Város Ünnepi napja után - a "Civil Napon" néhány szakmai műhelyével bemutetkozik az érdeklődő közönségnek a 3Kor Egyeteme Miskoloc Alapitvány együttműködésével ! Az érdeklődőket szeretettel várjuk!

Rövidesen közzé tesszük a PEME K -Mo-i Tagozat tervezett MUNKATERVÉT , melynek mergvalósításához várjuk a Partner együttműködőket!

Szeretném jelezni hogy készül a PEME Orságos lógója mellé egy PEME K-Mo-i lógó tervezete is , melyet egy szakmai műhely Tagunk tervez meg. A lógó terrvet is közre adjuk - véleményezésre !

Itt is szeretném jelezni, hogy a MTA MAB TH Gerontológia Munkabízottság - Miskolc Mj Város Támogatásával és  együttműködésével,  több állami és civil szervezettel téámogtásával  2023 05 17-18-19-én Miskolcon megrendezi az I. MIskolci Szépkorúak Fesztiválját, mely rendezvényre szeretettel várjuk Tagozatunk tagjait is / Meghívó és regisztrációs lehetőség a Facebookon/

Szeretettelés üdvözlettel : Dr Dobos László a PEME K-Mo-i Tagozat elnöke

PEME KMT
PEME KMT Műhelyek (8) és vezetőség (3-3 fő)


PEME Kelet-Magyarországi Tagozatának megalakulásáról
Professzorok az Európai Magyarországért Kelet -Magyarországi Tagozatának 2023 04 19 - megalakulásán - Szűcs Mara fotóművész által készített fotók:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.6344319275620918&type=3